Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Itineraris Culturals)

Nou!!
EL BARRI DEL FARRÓ: ENTRE PASSATGES, RIERES I CASES D’ESTIUEIG
Logo de l'activitat EL BARRI DEL FARRÓ: ENTRE PASSATGES, RIERES I CASES D’ESTIUEIG

Dimarts 11 a 13 h

24 d'octubre de 2023

Espai: EXTERIOR

Carrers per a vianants tranquils, pintorescos passatges com el de Sant Felip i cases d'estiueig. El Farró, un petit barri de Sarrià-Sant Gervasi,conserva encara el seu aire tradicional i acollidor que ens recorda al proper barri de Gràcia. Amb aquesta ruta passejarem per alguns dels indrets més emblemàtics de la zona com la Casa Sagnier, el passatge Mulet i la Vil·la Urània, alhora que recordarem alguns dels personatges que hi van viure com Mercè Rodoreda i Joan Maragall. 

A càrrec d’ Alba Casarramona Gual 

Preu: 8,78 € (IVA inclòs)

Dimarts
24/10/2023
Nou!!
PLENSA I LES SEVES OBRES
Logo de l'activitat PLENSA I LES SEVES OBRES

Dimarts 11 a 13 h

28 de novembre de 2023

Espai: EXTERIOR

Descobrir, admirar, comprendre i gaudir d’algunes de les belles escultures de l'artista Jaume Plensa. A través d’aquesta visita guiada per diferents llocs de Barcelona descobrirem el món d’aquest artistaLa ruta comença a la porta el Hotel Yurbban (C/Trafalgar, 30) i recorre una part de la ciutat per anar descobrint algunes de les obres de l’artista. Les obres son: “Irma´sDreams”(2015), “Carmela” (2015), Born (1992), “Constelaciones” (2022) 

A càrrec de Vera Raveragestora cultural 

Preu: 8,78 € (IVA inclòs)

Dimarts
28/11/2023

Tallers de tardor de 2023

Inscripcions: a partir del 4 de setembre amb cita prèvia. Informa't al punt d'informació del Centre Cívic, per correu electrònic (ccvilaflorida@qsl.cat) o trucant al 93 254 62 65. 

Inscripcions presencials: Cal demanar cita prèvia a partir del dia 1 de setembre a les 11 h. Les dates per a la inscripció es donaran per a dilluns 4 de setembre en endavant. L'horari per a les matrícules presencials és de 10 a 14.30 i de 15.30 a 20.30 h. 

Abans d'inscriure't:

Les inscripcions són personals i intransferibles. El torn d’inscripció presencial als tallers serà amb cita prèvia fins al dia 5. El dia 6 es podrà venir sense cita. La matrícula es farà efectiva un cop s’hagi abonat l’import corresponent.

En les inscripcions en línia, un cop realitzat el pagament amb targeta, es pot comprovar la confirmació de la plaça dins el perfil d’usuari registrat. En les inscripcions presencials es recomana realitzar el pagament amb targeta bancària.

El centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. Per a cada taller es disposa d’una fitxa descriptiva en la qual s’explica en detall la metodologia del taller i les especificitats que cal tenir en compte abans de realitzar-lo. Demana-la al punt d’informació.

Per a conèixer els criteris de reducció dels imports (beques d'inclusió o d'atur), cal dirigir-se al punt d’informació.

Inici dels tallers: 2 d'octubre de 2023


Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Balmes, 316, entresòl - 1era 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud