Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (XERRADES)

Nou!!
EDUCACIÓ FINANCERA: ELS DRETS COM A PERSONES CONSUMIDORES

Dilluns de 18 a 19 h

24 d'octubre de 2022

Espai: Sala Polivalent

Vine a aquesta xerrada per informar-te sobre els teus drets com a consumidor financer. La xerrada tractarà diverses temàtiques al voltant del món financer, com ara: l’ atenció bancària, els productes bancaris i finances (comptes bancaris, targetes i comissions, hipoteques i avals, vitalicis, assegurances de salut, plans de pensions....), la banca en línia i es donaran recomanacions preventives sobre les visites a domicilis i les estafes!. També sobre com es podenreclamar els vostres drets davant l’OMIC i les associacions de persones consumidores: AICEC ADICAE , ASUFIN. A càrrec de ASUFIN i OMIC. Cal inscripció prèvia a https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laflorida a partir del 26 de setembre. També us podeu inscriure a la recepció del centre cívic o trucant al 93254 62 65.

Preu: Gratuït

Dilluns
24/10/2022
Nou!!
ARGUMENTA: Comunitats a foc lent

de

Espai: Sala Polivalent

Preu: Gratuït

Nou!!
ARGUMENTA: Una ciutat on hi càpiga tothom

de

Espai: Sala Polivalent

Preu: Gratuït

Nou!!
ARGUMENTA: Ganduls: en defensa del temps improductiu

de

Espai: Sala Polivalent

Preu: Gratuït

  Anterior12Següent

Tallers de tardor 2022

El dia 5 de setembre iniciem les matrícules als tallers de tardor. Es recomana fer la inscripció en línia. En cas de voler fer-la presencialment, caldrà trucar al centre a partir del dia 1 de setembre per demanar cita prèvia. Informa't al punt d'informació.

Abans d'inscriure't:

Les inscripcions són personals i intransferibles. El torn d’inscripció presencial als tallers és per rigorós ordre de sol·licitud de cita prèvia. La matrícula es farà efectiva un cop s’hagi abonat l’import corresponent.

En les inscripcions en línia, un cop realitzat el pagament amb targeta, es pot comprovar la confirmació de la plaça dins el perfil d’usuari registrat. En les inscripcions presencials es recomana realitzar el pagament amb targeta bancària.

El centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. Per a cada taller es disposa d’una fitxa descriptiva en la qual s’explica en detall la metodologia del taller i les especificitats que cal tenir en compte abans de realitzar-lo. Demana-la al punt d’informació.

Per a conèixer els criteris de reducció dels imports, cal dirigir-se al punt d’informació.

Inici dels tallers: 3 d'octubre de 2022

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Balmes, 316, entresòl - 1era 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud