Logo del centre cívic

Perfil d'usuari

Dades personals

Any    Mes    Dia  

Seguretat

Tractament de dades

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (dins el fitxer Gestió i ús d’equipaments, locals i espais municipals) ) per a la gestió de les activitats del centre cívic a les que participa com a inscrit.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.

Les seves dades restaran en actiu fins que sol·liciteu la baixa de les mateixes.

CONDICIONS GENERALS

  • Acabes de donar-te d'alta a la pàgina web que et permetrà matricular-te als tallers del centre cívic Vil·la Florida durant el període destinat a les matrícules online.
  • El Centre Cívic et farà arribar informació periòdicament de les activitats, tallers i serveis que realitza en el format escollit (via correu postal o via correu electrònic).
  • Pots consultar altres activitats i serveis del Centre Cívic a través de la nostra pàgina web http://www.bcn.cat/villaflorida o estar informats/ades al moment a través del nostre Facebook https://www.facebook.com/vilaflorida.
  • Si vols rebre atenció en persona ens trobes de dilluns a divendres de 10 a 21 hores i els dissabtes de 10 a 13 hores al carrer Muntaner 544. Per telèfon, al número 932546265.

Vols rebre informació?Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Balmes, 316, entresòl - 1era 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud