Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Espectacles familiars)

Nou!!
EL VIATGE MÉS BONIC DELMÓN
Logo de l'activitat EL VIATGE MÉS BONIC DELMÓN

Diumenge de 12 h

1 de març de 2020

Espai: Sala Polivalent

En aquest espectacle s’explica la història de tres taques de colors que s’escapen del taller del pintor Joan decidides a conèixer món i omplir-lo de color. Viatgen per mar fins a la ciutat, deixant un rastre de color al seu pas, i ho revolucionen tot. El pintor les persegueix de prop, decidit a domar-les, i junts aconseguiran fer el quadre més bonic del món. Espectacle basat en el conte de Miquel Obiols “El quadre més bonic del món”,on es barreja el teatre visual i de titelles. A càrrec de La Boia Teatre Edat recomanada,tots els públics

Preu: 3,30 € (IVA inclòs)

Diumenge
01/03/2020

Tallers d'hivern

El període d'inscripcions als tallers d'hivern s'inicia el 4 de novembre a les 10h, tant en línia com de manera presencial.

Abans d'inscriure't

Les inscripcions online són personals i intransferibles. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les persones inscrites han d'estar donades d'alta al sistema amb un DNI propi i un correu electrònic propi. Per qualsevol dubte o consulta truca al 932546265.

Suplements de material

Alguns tallers tenen un suplement econòmic en concepte de material. En els cas dels trimestrals, aquest es lliurarà en efectiu als talleristes a la primera sessió del taller. En el cas dels puntuals o de tres o menys sessions caldrà abonar el suplement en efectiu al punt d’informació del Centre Cívic en el moment de fer la matrícula presencial, o abans de la realització del taller en cas de les matrícules online.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Bruc, 88, 1er 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud