Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Espectacles familiars)

Nou!!
PETER PAN I EL TRESOR MÀGIC
Logo de l'activitat PETER PAN I EL TRESOR MÀGIC

Diumenge de d'11 a 12 h

27 de novembre de 2022

Espai: Sala Polivalent

El capità Garfí vol destruir el secret de la felicitat que està amagat en un cofre. En Peter Pan, la Wendy i la Jana hauran de trobar-lo abans de que ho facin els pirates. Ho aconseguiran? Un espectacle dinàmic, intens, emocionant i divertit dirigit a infants, que promou els valors humans i la igualtat. Durant una hora, vuit personatges i sis actors us ofereixen una història plena de ritme, aventures, humor, lluites, balls i música!

A càrrec de Samxa

Edat recomanada: a partir de 4 anys

Programació dins del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones

Preu: 3,30 € (IVA inclòs)

Diumenge
27/11/2022

Tallers de tardor 2022

El dia 5 de setembre iniciem les matrícules als tallers de tardor. Es recomana fer la inscripció en línia. En cas de voler fer-la presencialment, caldrà trucar al centre a partir del dia 1 de setembre per demanar cita prèvia. Informa't al punt d'informació.

Abans d'inscriure't:

Les inscripcions són personals i intransferibles. El torn d’inscripció presencial als tallers és per rigorós ordre de sol·licitud de cita prèvia. La matrícula es farà efectiva un cop s’hagi abonat l’import corresponent.

En les inscripcions en línia, un cop realitzat el pagament amb targeta, es pot comprovar la confirmació de la plaça dins el perfil d’usuari registrat. En les inscripcions presencials es recomana realitzar el pagament amb targeta bancària.

El centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. Per a cada taller es disposa d’una fitxa descriptiva en la qual s’explica en detall la metodologia del taller i les especificitats que cal tenir en compte abans de realitzar-lo. Demana-la al punt d’informació.

Per a conèixer els criteris de reducció dels imports, cal dirigir-se al punt d’informació.

Inici dels tallers: 3 d'octubre de 2022

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Balmes, 316, entresòl - 1era 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud