Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (VINE A SABER-NE MÉS)

Nou!!
VINE A SABER-NE MÉS: L’ALBERGÍNIA
Logo de l'activitat VINE A SABER-NE MÉS: L’ALBERGÍNIA

Dimarts de 18.30 a 20 h

4 d'octubre de 2022

Espai: Sala Polivalent

L’albergínia és poc calòrica i té propietats beneficioses per a la salut. Actua com a laxant, diürètic, estimulant de la secreció biliar, facilita la digestió i ajuda a reduir l’índex de colesterol a la sang. Té un alt contingut en aigua, fibra, vitamines, minerals (destaca la quantitat de calci, magnesi, potassi i fòsfor) i composts fenòlics que li confereixen propietats antioxidants. Si tens curiositat, vine a preparar receptes sorprenents amb aquest ingredient!
Comptem amb un espai de canguratge perquè puguis deixar els infants en un espai segur mentres gaudeixes de l'activitat. En cas de de necessitar el servei, avisa'ns amb antelació.

Preu: Gratuït

Dimarts
04/10/2022
Nou!!
VINE A SABER-NE MÉS: LA MANDARINA
Logo de l'activitat VINE A SABER-NE MÉS: LA MANDARINA

de

11 d'octubre de 2022

Espai: Sala Polivalent

Les primeres mandarines de la tardor, amb la pell encara tacada de verd, anuncien l'arribada del fred. I quina millor època per menjar-les que aquests mesos en què l'organisme necessita més de la seva riquesa en vitamines antioxidants. El seu toc dolç, el seu escàs grau d'acidesa i la suavitat de la polpa, fan d'aquest cítric una de les fruites més populars. A més, resulten tan fàcils de pelar i de menjar que s'han convertit en una de les fruites predilectes dels nens. T’imagines uns primers plats amb aquest ingredient? Vine a descobrir-ho!
Comptem amb un espai de canguratge perquè puguis deixar els infants en un espai segur mentres gaudeixes de l'activitat. En cas de de necessitar el servei, avisa'ns amb antelació.

Preu: Gratuït

Dimarts
11/10/2022

Tallers de tardor 2022

El dia 5 de setembre iniciem les matrícules als tallers de tardor. Es recomana fer la inscripció en línia. En cas de voler fer-la presencialment, caldrà trucar al centre a partir del dia 1 de setembre per demanar cita prèvia. Informa't al punt d'informació.

Abans d'inscriure't:

Les inscripcions són personals i intransferibles. El torn d’inscripció presencial als tallers és per rigorós ordre de sol·licitud de cita prèvia. La matrícula es farà efectiva un cop s’hagi abonat l’import corresponent.

En les inscripcions en línia, un cop realitzat el pagament amb targeta, es pot comprovar la confirmació de la plaça dins el perfil d’usuari registrat. En les inscripcions presencials es recomana realitzar el pagament amb targeta bancària.

El centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. Per a cada taller es disposa d’una fitxa descriptiva en la qual s’explica en detall la metodologia del taller i les especificitats que cal tenir en compte abans de realitzar-lo. Demana-la al punt d’informació.

Per a conèixer els criteris de reducció dels imports, cal dirigir-se al punt d’informació.

Inici dels tallers: 3 d'octubre de 2022

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Balmes, 316, entresòl - 1era 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud