Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (VINE A SABER-NE MÉS)

Nou!!
VINE A SABER-NE MÉS: LA LLIMONA
Logo de l'activitat VINE A SABER-NE MÉS: LA LLIMONA

Dimarts de 18.30 a 20 h

14 de març de 2023

Espai: Sala Polivalent

Descobrirem els secrets de la fruita medicinal per excel·lència: la llimona. Es tracta d’un cítric que ens serveix tant per ajudar a curar un mal de coll, com per millorar la circulació sanguínia com, fins i tot, per a prevenir les pedres als ronyons. Descobrirem si tots els mites que hem sentit al llarg del temps sobre aquest producte són reals, coneixerem totes les seves propietats i aprendrem a cuinar-lo posant-hi tota la creativitat possible. T’hi esperem!

Comptem amb un espai de canguratge perquè puguis deixar els infants en un espai segur mentres gaudeixes de l'activitat. En cas de de necessitar el servei, avisa'ns amb antelació.

Preu: Gratuït

Dimarts
14/03/2023
Nou!!
VINE A SABER-NE MÉS: L'ESCAROLA
Logo de l'activitat VINE A SABER-NE MÉS: L'ESCAROLA

Dimarts de 18.30 a 20 h

21 de març de 2023

Espai: Sala Polivalent

Amb un sabor lleugerament amarg i amb unes fulles més arrissades que les de l'enciam, l'escarola és la tradicional substituta d'aquesta darrera durant els mesos de l'hivern, gràcies a la resistència al fred. De la família de l’endívia, es tracta d´una planta idònia per preparar amanides i que es pot acompanyar d’altres productes com el tomàquet, la ceba i altres aliments propis de l´època. Vine a aprendre les propietats d’aquest ingredient i a elaborar primers, segons i postres!

Comptem amb un espai de canguratge perquè puguis deixar els infants en un espai segur mentres gaudeixes de l'activitat. En cas de de necessitar el servei, avisa'ns amb antelació.

Preu: Gratuït

Dimarts
21/03/2023

Tallers d'hivern de 2023

El dia 3 de desembre iniciem les matrícules als tallers d'hivern. Es recomana fer la inscripció en línia. En cas de voler fer-la presencialment, s'obrirà el període d'inscripcions a partir del dilluns 5 de desembre, a les 10 h. Informa't al punt d'informació.

Abans d'inscriure't:

Les inscripcions són personals i intransferibles. El torn d’inscripció presencial als tallers és per rigorós ordre d'arribada. La matrícula es farà efectiva un cop s’hagi abonat l’import corresponent.

En les inscripcions en línia, un cop realitzat el pagament amb targeta, es pot comprovar la confirmació de la plaça dins el perfil d’usuari registrat. En les inscripcions presencials es recomana realitzar el pagament amb targeta bancària.

El centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. Per a cada taller es disposa d’una fitxa descriptiva en la qual s’explica en detall la metodologia del taller i les especificitats que cal tenir en compte abans de realitzar-lo. Demana-la al punt d’informació.

Per a conèixer els criteris de reducció dels imports, cal dirigir-se al punt d’informació.

Inici dels tallers: 9 de gener de 2023


Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Balmes, 316, entresòl - 1era 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud