Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (VINE A SABER-NE MÉS)

VINE A SABER-NE MÉS: L'AMETLLA
Logo de l'activitat VINE A SABER-NE MÉS: L'AMETLLA

Dimarts de 18.30 a 20 h

28 de novembre de 2023

Espai: Sala Polivalent

Les ametlles ens han acompanyat en paisatges en què estem molt avesades. Formen part del nostre clima i país. Sabem que les podem consumir en cru o torrades, ens poden servir de base per elaborar postres, i per animar les amanides. Les ametlles són un dels fruits secs més nutritius del planeta, tenen un sabor delicat i dolç, i contenen infinitat de propietats beneficioses per al nostre organisme. Vine a aprendre’n tot i més, i degusta’n un primer, segon i postres a base d’aquest ingredient!

Preu: Gratuït

Dimarts
28/11/2023
VINE A SABER-NE MÉS: L'ESPINAC
Logo de l'activitat VINE A SABER-NE MÉS: L'ESPINAC

Dimarts de 18.30 a 20 h

21 de novembre de 2023

Espai: Sala Polivalent

L’espinac pertany a la família de les amarantàcies igual que les bledes i la remolatxa. El seu nom es deu al seu fruit, que quan és madur s’omple d’espines. D’espinacs en podem disposar durant tot l’any, però la collita és més abundant durant aquests mesos d’hivern. Malgrat que en Popeye fes famosos els espinacs pel seu contingut en ferro aquests no en contenen en quantitats significatives. Vine a conèixer l’espinac a fons i degusta’n uns quants plats!

Preu: Gratuït

Dimarts
21/11/2023

Tallers de tardor de 2023

Inscripcions: a partir del 4 de setembre amb cita prèvia. Informa't al punt d'informació del Centre Cívic, per correu electrònic (ccvilaflorida@qsl.cat) o trucant al 93 254 62 65. 

Inscripcions presencials: Cal demanar cita prèvia a partir del dia 1 de setembre a les 11 h. Les dates per a la inscripció es donaran per a dilluns 4 de setembre en endavant. L'horari per a les matrícules presencials és de 10 a 14.30 i de 15.30 a 20.30 h. 

Abans d'inscriure't:

Les inscripcions són personals i intransferibles. El torn d’inscripció presencial als tallers serà amb cita prèvia fins al dia 5. El dia 6 es podrà venir sense cita. La matrícula es farà efectiva un cop s’hagi abonat l’import corresponent.

En les inscripcions en línia, un cop realitzat el pagament amb targeta, es pot comprovar la confirmació de la plaça dins el perfil d’usuari registrat. En les inscripcions presencials es recomana realitzar el pagament amb targeta bancària.

El centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. Per a cada taller es disposa d’una fitxa descriptiva en la qual s’explica en detall la metodologia del taller i les especificitats que cal tenir en compte abans de realitzar-lo. Demana-la al punt d’informació.

Per a conèixer els criteris de reducció dels imports (beques d'inclusió o d'atur), cal dirigir-se al punt d’informació.

Inici dels tallers: 2 d'octubre de 2023


Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Balmes, 316, entresòl - 1era 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud