Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Cos i Ment)

Nou!!
TAIJI QIGONG I MEDITACIÓ AL JARDÍ
Logo de l'activitat TAIJI QIGONG I MEDITACIÓ AL JARDÍ

Dimarts de 18.45 a 20.15 h

Del 28 de juny de 2022 al 5 de juliol de 2022

Espai: Exterior (jardins)

En aquest taller aprendrem moviments bàsics de Tai-Txi qigong (txikung). En l’àmbit físic ens ajuden a treballar la postura, les articulacions, la columna i l'equilibri tonificant músculs, tendons i lligaments. El qigong ens ajuda a la concentració, la coordinació i l’equilibri. Els seus moviments ajuden a treballar la memòria i reduir l’estrès, i milloren el nostre estat d’ànim. També introduïm l'espai de la meditació per estar en calma i quietud deixant reposar els pensaments centrant l'atenció en la respiració. A càrrec d’Asia Salud

Preu: 15,97 € (IVA inclòs)

Dimarts
28/06/2022
Dimarts
05/07/2022

Tallers d'estiu 2022

El dia 27 de maig iniciem les matrícules als tallers d'estiu. Es recomana fer la inscripció en línia. En cas de voler fer-la presencialment, caldrà trucar al centre per demanar cita prèvia. Informa't al punt d'informació.

Abans d'inscriure't:

Les inscripcions són personals i intransferibles. El torn d’inscripció presencial als tallers és per rigorós ordre de sol·licitud de cita prèvia. La matrícula es farà efectiva un cop s’hagi abonat l’import corresponent.

En les inscripcions en línia, un cop realitzat el pagament amb targeta, es pot comprovar la confirmació de la plaça dins el perfil d’usuari registrat. En les inscripcions presencials es recomana realitzar el pagament amb targeta bancària.

El centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. Per a cada taller es disposa d’una fitxa descriptiva en la qual s’explica en detall la metodologia del taller i les especificitats que cal tenir en compte abans de realitzar-lo. Demana-la al punt d’informació.

Per a conèixer els criteris de reducció dels imports, cal dirigir-se al punt d’informació.

Inici dels tallers: dimarts 27 de juny de 2022

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Balmes, 316, entresòl - 1era 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud