Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Hort al balcó)

Nou!!
INTRODUCCIÓ AL CULTIU EN JARDINERES I PLANTACIÓ DE TARDOR

Dilluns de 18 a 20 h

10 d'octubre de 2022

Espai: Mig. Aula 4

Us ensenyarem quines característiques de cultiu té una jardinera de balcó i quines espècies són les més idònies per plantar-hi i cultivar-les en aquesta temporada. A càrrec de Tarpuna Cooperativa

Preu: 14,74 € (IVA inclòs)

Dilluns
10/10/2022
Nou!!
FERTILITAT, CURA I NUTRICIÓ DE L'HORT

Dilluns de 18 a 20 h

14 de novembre de 2022

Espai: Mig. Aula 4

Aprendrem a tenir cura de les nostres plantes: quin tipus d’adob els cal, quines necessitats atmosfèriques són les adequades, i quin tipus de malalties i plagues hi ha en aquesta època de l’any. A càrrec de Tarpuna Cooperativa

Preu: 14,74 € (IVA inclòs)

Dilluns
14/11/2022

Tallers de tardor 2022

El dia 5 de setembre iniciem les matrícules als tallers de tardor. Es recomana fer la inscripció en línia. En cas de voler fer-la presencialment, caldrà trucar al centre a partir del dia 1 de setembre per demanar cita prèvia. Informa't al punt d'informació.

Abans d'inscriure't:

Les inscripcions són personals i intransferibles. El torn d’inscripció presencial als tallers és per rigorós ordre de sol·licitud de cita prèvia. La matrícula es farà efectiva un cop s’hagi abonat l’import corresponent.

En les inscripcions en línia, un cop realitzat el pagament amb targeta, es pot comprovar la confirmació de la plaça dins el perfil d’usuari registrat. En les inscripcions presencials es recomana realitzar el pagament amb targeta bancària.

El centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. Per a cada taller es disposa d’una fitxa descriptiva en la qual s’explica en detall la metodologia del taller i les especificitats que cal tenir en compte abans de realitzar-lo. Demana-la al punt d’informació.

Per a conèixer els criteris de reducció dels imports, cal dirigir-se al punt d’informació.

Inici dels tallers: 3 d'octubre de 2022

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Balmes, 316, entresòl - 1era 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud