Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats Gratuïtes)

Nou!!
VINE A SABER-NE MÉS: LA MENTA
Logo de l'activitat VINE A SABER-NE MÉS: LA MENTA

Dimarts de 18.30 a 20 h

15 de juny de 2021

Espai: Sala Polivalent

És una planta molt rica en essències amb propietats medicinals: colerètic, antiespasmòdic, digestiu, estomacal, carminatiu, usos tòpics, bactericida, antisèptic, refredats, migranyes, vertígens, marejos, se li suposa propietats afrodisíaques i excitants. A la cuina combina bé amb fruites, sopes fredes o sucs.

Preu: Gratuït

Dimarts
15/06/2021

Tallers de primavera

El dimarts dia 16 de març s'inicien les matrícules als tallers de continuïtat. El dijous dia 18 de març s'inicien les matrícules a la resta de tallers i a les places lliures dels tallers de continuïtat. Es recomana fer la inscripció en línia. En cas de voler fer-la presencialment, caldrà trucar al centre per demanar cita prèvia. Informa't al punt d'informació.

Abans d'inscriure't

Les inscripcions són personals i intransferibles. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. La nostra prioritat és poder fer els tallers de forma presencial. Si les circumstàncies actuals no ho permeten, algunes sessions de tallers, o la seva totalitat, es desenvoluparan de manera online. Informa't al Punt d'Informació.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Bruc, 88, 1er 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud