Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats Gratuïtes)

Nou!!
OUT OF FASHION
Logo de l'activitat OUT OF FASHION

Dijous de 19 a 20.00h

4 de febrer de 2021

Espai: Sala Polivalent

Director: JaakKilmi Intèrprets: Documental Any: 2015 Durada: 59’ Productora: Estònia, Homeless Bob Production El cicle de vida d’uns texans de Zara revela massa coses sobre la indústria de la fast fashion. Des que es cull el cotó al Perú fins que es venen uns texans a Estònia passant per la seva fabricació a Bangladesh, la història de la peça de roba amaga pobresa, emissions de CO? i males condicions laborals. “Ràpid, ràpid, ràpid, barat, barat, barat, ara, ara, ara”. Així resumeix la investigadora Sandy Black, experta en moda sostenible, una indústria de la qual gairebé tothom és partícip, l’anomenada fast fashion. La dissenyadora estoniana Ret Aus, que practica l’upcycling (reutilitzar materials per tal de crear noves peces), aconsegueix dibuixar la traçabilitat d’una peça, uns texans foscos de Zara dels quals es van produir fins a 400.000 unitats, des que una família que viu sense electricitat a Ciclayo (el Perú) cull el cotó fins que es ven a una botiga de Tallinn (Estònia). La seva devastadora conclusió és que les grans corporacions decideixen no saber res i el sistema de subcontractacions els permet mantenir-se en aquesta ignorància fingida. El cicle és difícil de frenar perquè la moda ràpida ofereix la il·lusió neoliberal que podem ser persones noves cada setmana, simplement canviant de pantalons. Idiomes: VOSE Aquest llarg ha estat seleccionat pel festival MoritzFeed Dog. Més informació https://moritz.feeddog.org/ca/programa-2017/out-of-fashion/

Preu: Gratuït

Dijous
04/02/2021
Nou!!
WANNABE+ BINTI. UNA YOUTUBER SENSE FRONTERES
Logo de l'activitat WANNABE+ BINTI. UNA YOUTUBER SENSE FRONTERES

Dijous de 19 a 21 h

11 de febrer de 2021

Espai: Sala Polivalent

Wannabe: un curtmetratge dirigit per JannisLenz, un projecte que travessa fronteres entre diferents mitjans, connectant el film amb el món del vídeo en línia, Wannabe és la història d’una jove youtuber que es crea un món fictici a internet. Ha participat en el Festival ClermontFerrand, Sarajevo, PÖFF - Talinn Black Nights, Tampere i ha estat nominat als European Film Awards. Aquest curt ha estat seleccionat pel Mecal, Festival Internacional de Curtmetratges i Animació. Binti. Una youtuber sense fronteres: un llargmetratge dirigit per FrederikeMigom; La Binti té 12 anys. Va néixer al Congo, però viu a Bèlgica amb el seu pare Jovial des de molt petita. Tot i que no tenen papers, la Binti vol viure una vida normal i somia a convertir-se en una famosa youtuber com la seva ídol Tatiana. L’Elias, d’11 anys, viu sol amb la seva mare Christine des del divorci del seu pare, que es va establir al Brasil per fer una nova vida. Quan la policia entra a casa de la Binti i ha de fugir, la nena es refugia a la cabanya de l’arbre de l’Elias i poc després idea la solució perfecta per a tots els seus problemes: si pot assegurar que el seu pare i la mare de l’Elias es casin, podran quedar-se a Bèlgica. La Binti s’uneix al Club de Suport dels Okapis de l’Elias i, mentre prepara un gran esdeveniment de recaptació de fons, organitza un pla perquè la Christine s’enamori d’en Jovial. Aquest llarg ha estat seleccionat per la Mostra Internacional de Film de Dones de Barcelona.

Preu: Gratuït

Dijous
11/02/2021

Tallers d'hivern

El 16 de desembre a les 10h, inici matrícules en línia. El 17 de desembre a les 10h, inici matrícules presencials. En aquest darrer cas caldrà trucar al centre per demanar cita prèvia a partir del dia 16.

Abans d'inscriure't

Les inscripcions són personals i intransferibles. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. La nostra prioritat és poder fer els tallers de forma presencial. Si les circumstàncies actuals no ho permeten, algunes sessions de tallers, o la seva totalitat, es desenvoluparan de manera online. Informa't al Punt d'Informació.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Bruc, 88, 1er 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud