Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CINEMA-PANTALLA BCN)

Nou!!
PANTALLA BCN: CODA: LOS SONIDOS DEL SILENCIO
Logo de l'activitat PANTALLA BCN: CODA: LOS SONIDOS DEL SILENCIO

Dimecres de 19 a 20:30h

25 d'octubre de 2023

Espai: Sala Polivalent

Ruby (Emilia Jones) és l'únic membre oient d'una família de sords. Ella és una CODA -child of deaf adult-. Als seus 17 anys, treballa al matí amb els pares i el seu germà a Gloucester, Massachusetts, abans d'anar a classe, intentant sostenir el negoci pesquer familiar. Àvida de trobar noves aficions, Ruby decideix provar sort al cor del seu institut, on no només descobreix una latent passió pel

cant, sinó també una forta atracció física pel noi amb qui ha de fer un duet. El seu entusiasta professor (Eugenio Derbez) hi veu alguna cosa especial i l'anima que pensi en la possibilitat d'entrar a l'escola de música, cosa que l'obligaria a haver de prendre una decisió de cara al seu futur: o els seus estudis, o família.

Preu: Gratuït

Dimecres
25/10/2023
Nou!!
PANTALLA BCN: EL PADRE
Logo de l'activitat PANTALLA BCN: EL PADRE

Dimecres de 19 a 20:30h

8 de novembre de 2023

Espai: Sala Polivalent

Antonhy, un home de 80 anys, mordaç, una mica entremaliat i que tossudament ha decidit viure sol, rebutja tots i cadascun dels cuidadors que la seva filla intenta contractar perquè l’ajudin a casa. L’Anne està desesperada perquè ja no pot visitar-lo diàriament i sent que la ment del seu pare comença a fallar.

Aquesta sessió disposarà d’una activitat complementaria a detallar el dia 15 de novembre a les 19h. 

Preu: Gratuït

Dimecres
08/11/2023
Nou!!
PANTALLA BCN: UNA FAMÍLIA PERFECTAMENTE NORMAL
Logo de l'activitat PANTALLA BCN: UNA FAMÍLIA PERFECTAMENTE NORMAL

Dimecres de 19 a 20:30h

22 de novembre de 2023

Espai: Sala Polivalent

L’Emma té una família perfectament normal fins al dia que el seu pare, Thomas, declara ser transgènere. A mesura que en Thomas es converteix en Agnethe, tant el pare com la filla lluiten per sostenir allò que tenien mentre que accepten que algunes coses han canviat.

Direcció: Malou Reymann

Gènere: Drama

Any: 2020

Durada: 93’

País: Dinamarca

Preu: Gratuït

Dimecres
22/11/2023

Tallers de tardor de 2023

Inscripcions: a partir del 4 de setembre amb cita prèvia. Informa't al punt d'informació del Centre Cívic, per correu electrònic (ccvilaflorida@qsl.cat) o trucant al 93 254 62 65. 

Inscripcions presencials: Cal demanar cita prèvia a partir del dia 1 de setembre a les 11 h. Les dates per a la inscripció es donaran per a dilluns 4 de setembre en endavant. L'horari per a les matrícules presencials és de 10 a 14.30 i de 15.30 a 20.30 h. 

Abans d'inscriure't:

Les inscripcions són personals i intransferibles. El torn d’inscripció presencial als tallers serà amb cita prèvia fins al dia 5. El dia 6 es podrà venir sense cita. La matrícula es farà efectiva un cop s’hagi abonat l’import corresponent.

En les inscripcions en línia, un cop realitzat el pagament amb targeta, es pot comprovar la confirmació de la plaça dins el perfil d’usuari registrat. En les inscripcions presencials es recomana realitzar el pagament amb targeta bancària.

El centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. Per a cada taller es disposa d’una fitxa descriptiva en la qual s’explica en detall la metodologia del taller i les especificitats que cal tenir en compte abans de realitzar-lo. Demana-la al punt d’informació.

Per a conèixer els criteris de reducció dels imports (beques d'inclusió o d'atur), cal dirigir-se al punt d’informació.

Inici dels tallers: 2 d'octubre de 2023


Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Balmes, 316, entresòl - 1era 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud