Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (VEUS.CICLE DE MÚSICA DE PETIT FORMAT)

Nou!!
MARIAN BARAHONA TRIO "From Billie to Ella"

Dijous de 19 a 20 h

29 de febrer de 2024

Espai: Sala Polivalent

Homenatge a dos dels pilars referents del jazz vocal: Ella Fitzgerald i Billie Holiday, pioneres i creadores d'un estil que ha transcendit generació rere generació. Tan a prop i tan lluny, com dues cares d'una moneda conviuen ambdues en el record que dona fruit a l'esperit d'aquest repertori.

Una selecció d'estàndards emblemàtics, fresca, refinada, intimista i festiva, que destil·la l'essència del jazz vocal amb una veu personal i sensible, i una base contundent que transitarà entre el swing, el jazz i la bossanova, recordant també el mític disc "Ella abraça a Jobim".

Ells són: Marian Barahona, veu; Josep Traver, guitarra i Tom Warburton, contrabaix.

Preu: Gratuït

Dijous
29/02/2024
Nou!!
DONA NEGRA CANTA

Dijous de 19 a 20 h

7 de març de 2024

Espai: Sala Polivalent

Dona negra Canta és un projecte que revindica el paper central de les dones afroamericanes en la construcció i difusió del blues, el jazz, el rhyth'n'blues i el soul durant la primera meitat del segle XX.

Dones fortes, empoderades i lluitadores que en un context i circumstàncies totalment adverses van plantar cara a una societat que les discriminava pel color de la pell, i a una indústria, la de l'espectacle, que les menystenia pel fet de ser dones. Dona Negra Canta reinterpreta els clàssics de Bessie Smith, Ma' Rainey, Sister Rosetta Tharpe, Nina Simone o Etta James, a l'hora que recupera perles ocultes d'artistes com Lil' Green, Odetta  Memphis Minnie, en un concert que pretén cercar el sentiment profund dels espirituals i del Blues.

Dona negra canta són: Brigitte Emaga, veu; Lalo López, guitarra i cors, i Joan Vigo, contrabaix.

ACTIVITAT VINCULADA AL 8M

Preu: Gratuït

Dijous
07/03/2024
Nou!!
PAULA PESO

Dijous de 19 a 20 h

14 de març de 2024

Espai: Sala Polivalent

Paula Peso canta des de petita, quan cantar es va revelar com la seva gran passió. Té una veu poderosa amb un registre pronunciat que embolcalla l'escenari d'una atmosfera càlida però potent a parts iguals. Després de gravar el seu primer EP l'any 2017 dins el projecte Cabal Musical, el 2020 va presentar el seu primer disc Teach You Right, un disc fresc i dinàmic que beu del funk, el soul, la música urbana...amb un groove molt personal de l'artista que s'expressa a partir de les seves lletres. Actualment es troba en procés de gravació del que serà el se segon disc.

Ells són: Paula Peso, veu i Omar González, teclat i cors.


Preu: Gratuït

Dijous
14/03/2024

Tallers de tardor de 2023

Inscripcions: a partir del 4 de setembre amb cita prèvia. Informa't al punt d'informació del Centre Cívic, per correu electrònic (ccvilaflorida@qsl.cat) o trucant al 93 254 62 65. 

Inscripcions presencials: Cal demanar cita prèvia a partir del dia 1 de setembre a les 11 h. Les dates per a la inscripció es donaran per a dilluns 4 de setembre en endavant. L'horari per a les matrícules presencials és de 10 a 14.30 i de 15.30 a 20.30 h. 

Abans d'inscriure't:

Les inscripcions són personals i intransferibles. El torn d’inscripció presencial als tallers serà amb cita prèvia fins al dia 5. El dia 6 es podrà venir sense cita. La matrícula es farà efectiva un cop s’hagi abonat l’import corresponent.

En les inscripcions en línia, un cop realitzat el pagament amb targeta, es pot comprovar la confirmació de la plaça dins el perfil d’usuari registrat. En les inscripcions presencials es recomana realitzar el pagament amb targeta bancària.

El centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. Per a cada taller es disposa d’una fitxa descriptiva en la qual s’explica en detall la metodologia del taller i les especificitats que cal tenir en compte abans de realitzar-lo. Demana-la al punt d’informació.

Per a conèixer els criteris de reducció dels imports (beques d'inclusió o d'atur), cal dirigir-se al punt d’informació.

Inici dels tallers: 2 d'octubre de 2023


Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Balmes, 316, entresòl - 1era 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud