Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Puntuals de cuina)

Nou!!
INTRODUCCIÓ ALS FERMENTATS

Dijous de 18:30 a 20:30

9 de març de 2023

Espai: Cuina. Aula 10

En aquest taller aprendrem els beneficis d’introduir els fermentats a la nostra alimentació. Coneixerem les bases i diferents processos d'elaboració de fermentats i encurtits vegetals. Prepararem dues receptes fermentades d’aprofitament: xucrut i vinagre de fruita. Caldrà portar dos pots de vidre amb tapa, de mida mitjana, 300 ml. aproximadament. A càrrec de Zero Waste BCN

Preu: 10,65 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Dijous
09/03/2023
  12  Següent

Tallers d'hivern de 2023

El dia 3 de desembre iniciem les matrícules als tallers d'hivern. Es recomana fer la inscripció en línia. En cas de voler fer-la presencialment, s'obrirà el període d'inscripcions a partir del dilluns 5 de desembre, a les 10 h. Informa't al punt d'informació.

Abans d'inscriure't:

Les inscripcions són personals i intransferibles. El torn d’inscripció presencial als tallers és per rigorós ordre d'arribada. La matrícula es farà efectiva un cop s’hagi abonat l’import corresponent.

En les inscripcions en línia, un cop realitzat el pagament amb targeta, es pot comprovar la confirmació de la plaça dins el perfil d’usuari registrat. En les inscripcions presencials es recomana realitzar el pagament amb targeta bancària.

El centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. Per a cada taller es disposa d’una fitxa descriptiva en la qual s’explica en detall la metodologia del taller i les especificitats que cal tenir en compte abans de realitzar-lo. Demana-la al punt d’informació.

Per a conèixer els criteris de reducció dels imports, cal dirigir-se al punt d’informació.

Inici dels tallers: 9 de gener de 2023


Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Balmes, 316, entresòl - 1era 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud