Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (TEATRE)

Nou!!
Miss, COSAS y Yo
Logo de l'activitat Miss, COSAS y Yo

Dijous de 19 a 20.30 h

13 d'octubre de 2022

Espai: Sala Polivalent

Miss COSAS és un personatge que viu una vida solitària. En el seu món, juga a ser tot allò que vol ser. D’entre els entrebancs constants, apareixerà un personatge que li robarà el protagonisme. Un monòleg metateatral on es confonen personatge i artista. Un treball brutal d’honestedat, on l’actriu fa,de les seves ferides d’infància, la millor plataforma on totes ens sentim convidades a acompanyar-la, revisitant al mateix temps, les nostres pròpies ferides. A càrrec de Cia Nemin Cal inscripció prèvia a https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laflorida a partir del 26 de setembre.

Preu: Gratuït

Dijous
13/10/2022
Nou!!
TRAMVIA ANOMENAT DESIG
Logo de l'activitat TRAMVIA ANOMENAT DESIG

Dijous de 19 a 21.30 h

20 d'octubre de 2022

Espai: Sala Polivalent

Blanche Dubois, després de la pèrdua de la finca familiar de Belle Reve, es refugia a casa de la seva germana petita Stella i el seu marit Stanley Kowalsky en un barri degradat de Nova Orleans. La seva sobtada arribada despertarà? antigues rancúnies i coses mai no dites, i posarà? a prova l’aparent idíl·lic matrimoni de la seva germana. Haurà? de lidiar amb els fantasmes del passat que encara la turmenten i el sorgiment de nous conflictes l’obligaran a enfrontar-se d’una vegada per sempre a si mateixa. A càrrec de Delit Teatre Adaptació lliure de l'obra Un tramvia anomenat desig, de Tennessee Williams Aquesta obra de teatre s’ha gestat al centre cívic dins l’espai de suport a la creació: l’Obrador. Cal inscripció prèvia a https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laflorida a partir del 26 de setembre.

Preu: Gratuït

Dijous
20/10/2022
Nou!!
“EL CORAZÓN NO OLVIDA”
Logo de l'activitat “EL CORAZÓN NO OLVIDA”

Dijous de 19 a 20 h

27 d'octubre de 2022

Espai: Sala Polivalent

Auguste Deter acabava de complir cinquanta anys quan va començar a sentir gelosia del seu marit. Aquest va ser el primer símptoma. Li va seguir la pèrdua de memòria, cada vegada major, fins que un dia va sortir de la seva casa i no va saber tornar. Quan va començar a fer crits dient que volien matar-la va ser ingressada a l'Hospital Psiquiàtric de Frankfurt. El Dr. Alois Alzheimer la va seguir durant mesos i es va adonar que estava davant un estrany cas. Auguste no estava boja, d'això estava segur. Quan Auguste va morir i Alois va poder analitzar el seu cervell, l'autòpsia va revelar que el seu cervell estava atrofiat i, sota el microscopi, presentava unes lesions rares que mai havia vist. Aquest és el punt de partida d'aquesta obra, que gira entorn de la figura del Dr. Alzheimer i el descobriment de la malaltia que porta el seu nom. És un viatge en el temps, en el qual recorrem les troballes més rellevants de la malaltia, des del seu descobriment fins als nostres dies. A càrrec de d’ InCiTe teatre Cal inscripció prèvia a https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laflorida a partir del 26 de setembre.

Preu: Gratuït

Dijous
27/10/2022
Nou!!
MUSES I MUSARANYES
Logo de l'activitat MUSES I MUSARANYES

Dijous de 19 a 20.30 h

3 de novembre de 2022

Espai: Sala Polivalent

Espectacle de creació pròpia que es basa en improvisacions teatrals desenvolupades mitjançant el mètode de l'Espai Buit de Peter Brook, on només els actors són les eines per mostrar un esdeveniment escènic que no té escenografia ni direcció escènica. Protagonitzat pel Joan Espinach, l'Adrià Monroig, la Sara Nofrerias i la Maria Pocorull, l'obra versa sobre el paper de les muses en la inspiració artística al llarg de la història, i en com han influït sobre l’ego dels creadors en diferents èpoques. Es tracta d’una barreja de diferents gèneres i situacions, un conglomerat surrealista i simbòlic i una constant destrucció de la quarta paret amb el públic, els quals conformen aquest espectacle experimental fruit de tres mesos d'assajos i mètode teatral de Brook. A càrrec de l’Antàrtica de teatre Aquesta obra de teatre s’ha gestat al centre cívic dins l’espai de suport a la creació: l’Obrador. Rep el logotip del Denominació d’estrena perquè s’estrena en primícia dins el cicle Petites Bambolines. Cal inscripció prèvia a https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laflorida a partir del 26 de setembre.

Preu: Gratuït

Dijous
03/11/2022

Tallers de tardor 2022

El dia 5 de setembre iniciem les matrícules als tallers de tardor. Es recomana fer la inscripció en línia. En cas de voler fer-la presencialment, caldrà trucar al centre a partir del dia 1 de setembre per demanar cita prèvia. Informa't al punt d'informació.

Abans d'inscriure't:

Les inscripcions són personals i intransferibles. El torn d’inscripció presencial als tallers és per rigorós ordre de sol·licitud de cita prèvia. La matrícula es farà efectiva un cop s’hagi abonat l’import corresponent.

En les inscripcions en línia, un cop realitzat el pagament amb targeta, es pot comprovar la confirmació de la plaça dins el perfil d’usuari registrat. En les inscripcions presencials es recomana realitzar el pagament amb targeta bancària.

El centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. Per a cada taller es disposa d’una fitxa descriptiva en la qual s’explica en detall la metodologia del taller i les especificitats que cal tenir en compte abans de realitzar-lo. Demana-la al punt d’informació.

Per a conèixer els criteris de reducció dels imports, cal dirigir-se al punt d’informació.

Inici dels tallers: 3 d'octubre de 2022

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Balmes, 316, entresòl - 1era 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud