Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (TEATRE)

Nou!!
TANZÀNIA

Dijous de 19 a 20.15 h

19 d'octubre de 2023

Espai: Sala Polivalent

Quan menys s’ho espera, la Montserrat comença una relació amorosa amb en Josep. Ell li proposa de marxar junts a l'estiu a fer un safari a Tanzània. No obstant això, la Montserrat ha de cuidar el seu pare, malalt d’Alzheimer. Podrà la Montserrat vèncer el judici al qual la sotmet la seva consciència, deixar sol el pare malalt i marxar?. Tanzània és una tragicomèdia que parla sobre tot allò que volem fer i de les traves que la nostra consciència ens posa.

Durada:70’ 

Gènere:tragicomèdia 

A càrrec de la Cia. Fresquita Montes 


Preu: Gratuït

Dijous
19/10/2023
Nou!!
CONTRACONTES. LECTURES DRAMATITZADES DE QUIM MONZÓ

Dijous de 19 a 20 h

26 d'octubre de 2023

Espai: Sala Polivalent

Delit teatre ens presenta aquesta creació sobre cinc narracions que ens divertiran, ens faran reflexionar i no deixaran de sorprendre'ns gràcies a la genialitat del seu autor.

Durada: 60'

Gènere: lectura dramatitzada per adults.

A càrrec de Delit Teatre

Preu: Gratuït

Dijous
26/10/2023
Nou!!
EL LLEGAT

Dijous de 19 a 20.15 h

9 de novembre de 2023

Espai: Sala Polivalent

Una dona busca objectes vintage amb històries personals singulars i commovedores. Un avi disposat a desfer-se del seu llegat, un grapat de relíquies i antigalles que s'han anat desdibuixant amb el pas del temps. El temps que tot ho esborra per no deixar res o gairebé res. Només històries desdibuixades per la pàtina dels anys,

Durada: 70'

Gènere: Teatre científic

A càrrec d'InCiTe Teatre

Preu: Gratuït

Dijous
09/11/2023
Nou!!
PLEASE DON'T STOP THE MUSIC

Dijous de 19 a 20 h

16 de novembre de 2023

Espai: Sala Polivalent

La Sara i la Berta són amigues de tota la vida. Juntes des de l'institut, sempre han pensat que la seva relació duraria per sempre, però ningú els havia dit que les amistats també poden acabar. Ja se sap, la vida té altres plans.

Durada: 60'

Gènere: Teatre de text

A càrrec de Cia Les Senyores

Preu: Gratuït

Dijous
16/11/2023

Tallers de tardor de 2023

Inscripcions: a partir del 4 de setembre amb cita prèvia. Informa't al punt d'informació del Centre Cívic, per correu electrònic (ccvilaflorida@qsl.cat) o trucant al 93 254 62 65. 

Inscripcions presencials: Cal demanar cita prèvia a partir del dia 1 de setembre a les 11 h. Les dates per a la inscripció es donaran per a dilluns 4 de setembre en endavant. L'horari per a les matrícules presencials és de 10 a 14.30 i de 15.30 a 20.30 h. 

Abans d'inscriure't:

Les inscripcions són personals i intransferibles. El torn d’inscripció presencial als tallers serà amb cita prèvia fins al dia 5. El dia 6 es podrà venir sense cita. La matrícula es farà efectiva un cop s’hagi abonat l’import corresponent.

En les inscripcions en línia, un cop realitzat el pagament amb targeta, es pot comprovar la confirmació de la plaça dins el perfil d’usuari registrat. En les inscripcions presencials es recomana realitzar el pagament amb targeta bancària.

El centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. Per a cada taller es disposa d’una fitxa descriptiva en la qual s’explica en detall la metodologia del taller i les especificitats que cal tenir en compte abans de realitzar-lo. Demana-la al punt d’informació.

Per a conèixer els criteris de reducció dels imports (beques d'inclusió o d'atur), cal dirigir-se al punt d’informació.

Inici dels tallers: 2 d'octubre de 2023


Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Balmes, 316, entresòl - 1era 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud