Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Puntuals Adults)

Nou!!
CONEGUEM L'ELISIR D'AMORE DE GAETANO DONIZETTI

Dimecres 19 a 21 h

24 de gener de 2024

Espai: Sala Polivalent

L’elisir d’amore és una de les joies del bel canto, i una de les òperes més estimades pel públic. En aquest taller descobrirem, a través d’una de les obres mestres de Gaetano Donizetti, com la música es teixeix amb el text i l’escena per arribar al cor: un taller per aprendre, escoltar, i sobretot, gaudir de l’òpera.

A càrrec d’ARS VIVA

Preu: 10,91 € (IVA inclòs)

Dimecres
24/01/2024
Nou!!
CONEGUEM CARMEN DE GEORGES BIZET

Dimecres 19 a 21 h

21 de febrer de 2024

Espai: Sala Polivalent

Prosper Mérimée va concebre una història d’amor, gelosia i mort, que Georges Bizet va transformar en mite a través de la seva òpera Carmen: la dona lliure, que va néixer lliure, i morirà lliure. En aquest taller coneixerem els perquès musicals i dramàtics que han fet d’aquesta òpera una de les més famoses i més representades del món.

A càrrec d’ARS VIVA

Preu: 10,91 € (IVA inclòs)

Dimecres
21/02/2024
Nou!!
ALIMENTACIÓ I CICLE MENSTRUAL

Dilluns 18 a 20 h

4 de març de 2024

Espai: Sala Polivalent

El cicle menstrual consta de diferents fases, i segons en quina d’elles ens trobem, hi pot haver aliments que ens sentaran especialment bé i ens poden ajudar a trobar-nos millor. En aquest taller parlarem de les fases del cicle menstrual, de les diferents necessitats que podem tenir en cadascuna d’elles, i prepararem dues receptes, tot i que en parlarem de moltes més. Les receptes seran 100% vegetals, sense ous ni productes lactis.

A càrrec de Zero Waste BCN

Taller emmarcat en la setmana del 8M

Preu: 10,91 € (IVA inclòs)

Dilluns
04/03/2024
Nou!!
UN VIATGE A TRAVÉS DEL CINE, L’ECOLOGISME I L’ÈTICA DE LES CURES
Logo de l'activitat UN VIATGE A TRAVÉS DEL CINE, L’ECOLOGISME I L’ÈTICA DE LES CURES

Dissabte 11 a 13 h

9 de març de 2024

Espai: Sala Polivalent

Si me lo permiten, hablemos de mujeres és el títol d’una pel·lícula de Ettore Scola de l’any 1964. Aquesta frase serà el punt de partida d’un viatge a través del cinema i la mirada que s’ha plantejat sobre el feminisme. Veurem com avui dia es planteja l’ecologisme i l’ètica de les cures com a pilars fonamentals de la cultura d’avui en dia per la construcció d’un món inclusiu.

A càrrec de Maria Concetta Marino

Taller emmarcat en la setmana del 8M

Preu: 10,91 € (IVA inclòs)

Dissabte
09/03/2024
  Anterior12Següent

Tallers de tardor de 2023

Inscripcions: a partir del 4 de setembre amb cita prèvia. Informa't al punt d'informació del Centre Cívic, per correu electrònic (ccvilaflorida@qsl.cat) o trucant al 93 254 62 65. 

Inscripcions presencials: Cal demanar cita prèvia a partir del dia 1 de setembre a les 11 h. Les dates per a la inscripció es donaran per a dilluns 4 de setembre en endavant. L'horari per a les matrícules presencials és de 10 a 14.30 i de 15.30 a 20.30 h. 

Abans d'inscriure't:

Les inscripcions són personals i intransferibles. El torn d’inscripció presencial als tallers serà amb cita prèvia fins al dia 5. El dia 6 es podrà venir sense cita. La matrícula es farà efectiva un cop s’hagi abonat l’import corresponent.

En les inscripcions en línia, un cop realitzat el pagament amb targeta, es pot comprovar la confirmació de la plaça dins el perfil d’usuari registrat. En les inscripcions presencials es recomana realitzar el pagament amb targeta bancària.

El centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. Per a cada taller es disposa d’una fitxa descriptiva en la qual s’explica en detall la metodologia del taller i les especificitats que cal tenir en compte abans de realitzar-lo. Demana-la al punt d’informació.

Per a conèixer els criteris de reducció dels imports (beques d'inclusió o d'atur), cal dirigir-se al punt d’informació.

Inici dels tallers: 2 d'octubre de 2023


Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Balmes, 316, entresòl - 1era 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud