Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Puntuals Adults)

Nou!!
L’ÒPERA AL ROMANTICISME: RICHARD WAGNER I TANHÄUSER
Logo de l'activitat L’ÒPERA AL ROMANTICISME: RICHARD WAGNER I TANHÄUSER

Dimecres 18 a 20 H

18 d'octubre de 2023

Espai: Aula 9

El període romàntic és el més transcendent de la història de l'òpera. Convertida en l'espectacle de moda a Occident, totes les grans ciutats competien per tenir els millors teatres i la millor programació, autors i cantants. Dos noms sobresurten com a paradigmes de l'òpera alemanya i italiana, Wagner i Verdi.  Amb aquest taller descobrirem la vida de Richard Wagner i la seva gran obra Tanhäuser. 

A càrrec de Joan Colás de Barcelona Clàssic Concert


Preu: 10,65 € (IVA inclòs)

Dimecres
18/10/2023
Nou!!
REMEIS TRADICIONALS AMB PLANTES CATALANES
Logo de l'activitat REMEIS TRADICIONALS AMB PLANTES CATALANES

Dilluns 18 a 20 H

30 d'octubre de 2023

Espai: Sala Polivalent

Les plantes i herbes remeieres han estat usades des de fa molts anys a Catalunya per guarir tot tipus de dolències i malestars. En aquest taller, aprendrem sobre aquests remeis que preparaven les dones de diferents indrets de Catalunya, veurem les plantes remeieres més tradicionals i coneixerem les bases per a fer tintures, ungüents, infusions i olis.

A càrrec de Zero Waste BCN

Taller adaptat per a persones amb discapacitat auditiva, a través d’anell magnètic i d’intèrpret amb LSC (cal sol·licitar-lo amb una setmana d’antelació); i discapacitat visual, desenvolupant dinàmiques sensorials i olfactives.  


Preu: 10,65 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Dilluns
30/10/2023
Nou!!
L’ÒPERA AL ROMANTICISME: GIUSEPPE VERDI I LA TRAVIATA
Logo de l'activitat L’ÒPERA AL ROMANTICISME: GIUSEPPE VERDI I LA TRAVIATA

Dimecres 18 a 20 H

15 de novembre de 2023

Espai: Aula 9

El període romàntic és el més transcendent de la història de l'òpera. Convertida en l'espectacle de moda a Occident, totes les grans ciutats competien per tenir els millors teatres i la millor programació, autors i cantants. Dos noms sobresurten com a paradigmes de l'òpera alemanya i italiana, Wagner i Verdi. Amb aquest taller descobrirem la vida de Giuseppe Verdi i la seva obre la traviata i descobrirem el gran nombre de connexions que va tenir amb Richard Wagner.

A càrrec de Joan Colás de Barcelona Clàssic Concert

Preu: 10,65 € (IVA inclòs)

Dimecres
15/11/2023
QUINS BENEFICIS TÉ MEDITAR?
Logo de l'activitat QUINS BENEFICIS TÉ MEDITAR?

Dijous 18.30 a 20.30 H

16 de novembre de 2023

Espai: Aula 9

Meditar és quelcom místic o és un camí lògic i pràctic que, a més, la ciència està demostrant que té beneficis tangibles en el nostre cervell i el nostre benestar emocional?
En aquest monogràfic veurem quins són els darrers descobriments que ha fet la ciència sobre aquesta pràctica mil·lenària i, a més, practicarem tècniques concretes de relaxació i meditació que ens ajudaran a estar molt millor en el nostre dia a dia.
A càrrec d'Ismael Clavero

Preu: 10,65 € (IVA inclòs)

Dijous
16/11/2023

Tallers de tardor de 2023

Inscripcions: a partir del 4 de setembre amb cita prèvia. Informa't al punt d'informació del Centre Cívic, per correu electrònic (ccvilaflorida@qsl.cat) o trucant al 93 254 62 65. 

Inscripcions presencials: Cal demanar cita prèvia a partir del dia 1 de setembre a les 11 h. Les dates per a la inscripció es donaran per a dilluns 4 de setembre en endavant. L'horari per a les matrícules presencials és de 10 a 14.30 i de 15.30 a 20.30 h. 

Abans d'inscriure't:

Les inscripcions són personals i intransferibles. El torn d’inscripció presencial als tallers serà amb cita prèvia fins al dia 5. El dia 6 es podrà venir sense cita. La matrícula es farà efectiva un cop s’hagi abonat l’import corresponent.

En les inscripcions en línia, un cop realitzat el pagament amb targeta, es pot comprovar la confirmació de la plaça dins el perfil d’usuari registrat. En les inscripcions presencials es recomana realitzar el pagament amb targeta bancària.

El centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. Per a cada taller es disposa d’una fitxa descriptiva en la qual s’explica en detall la metodologia del taller i les especificitats que cal tenir en compte abans de realitzar-lo. Demana-la al punt d’informació.

Per a conèixer els criteris de reducció dels imports (beques d'inclusió o d'atur), cal dirigir-se al punt d’informació.

Inici dels tallers: 2 d'octubre de 2023


Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Balmes, 316, entresòl - 1era 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud