Logo del centre cívic

Itineraris (Itineraris Culturals)

Nou!!
LA BARCELONA DELS GREMIS EN L'EDAT MITJANA
Logo de l'activitat LA BARCELONA DELS GREMIS EN L'EDAT MITJANA

Dimecres de 10.30 a 13.30 h

19 de febrer de 2020

Espai: Exterior

Les agrupacions d’artesans dedicats a un ofici acostumaven a instal•lar-se en un mateix carrer i s’organitzaven de forma cooperativa amb les seves pròpies ordenances. Alhora, formaven part de les confraries, associacions de caràcter religiós, benèfic i social que estaven sota advocació d’un sant protector, el seu patró.Passejarem per Ciutat Vella, pels barris de Sant Pere, la Ribera i el Gòtic, on molts dels seus carrers han matingut el nom de l’ofici que s’hi portava a terme: vigatans, carders, cotoners,argenteries..., i comprovarem el gran poder polític i econòmic que van aconseguir els diferents gremis en la Barcelona medieval. A càrrec d’Alicia Bienert

Preu: 12,78 € (IVA inclòs)

Dimecres
19/02/2020
Nou!!
SANTA EULÀLIA, ANTIGA PATRONA DE BARCELONA

Dimecres de 10 a 13 h

5 de febrer de 2020

Espai: Exterior

Amb aquesta passejada coneixerem el vincle de Santa Eulàlia amb la ciutat de Barcelona d'ençà que fou escollida patrona oficial. Descobrirem els seus orígens romans, el seu llarg i tortuós martiri pels diferents carrers de la ciutat antiga, així com la seva presència en edificis emblemàtics com l'Ajuntament de Barcelona, la Cripta de la Catedral de Barcelona, la plaça del Padró, etc. A càrrec de Carolina Chifoni.

Preu: 12,78 € (IVA inclòs)

Dimecres
05/02/2020
Nou!!
LA BARCELONA DE LES DONES
Logo de l'activitat LA BARCELONA DE LES DONES

Dimecres de 10.30 a 12.30 h

4 de març de 2020

Espai: Exterior

Amb aquest itinerari recorrerem alguns dels espais de Barcelona on encara podem seguir les petjades de les dones que, temps enrere, hi van desar la seva empremta. Artesanes, nobles, monges, prostitutes, escriptores o artistes de cabaret en seran les grans protagonistes. A càrrec d’Alba Casaramona

Preu: 8,52 € (IVA inclòs)

Dimecres
04/03/2020

Tallers d'hivern

El període d'inscripcions als tallers d'hivern s'inicia el 4 de novembre a les 10h, tant en línia com de manera presencial.

Abans d'inscriure't

Les inscripcions online són personals i intransferibles. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les persones inscrites han d'estar donades d'alta al sistema amb un DNI propi i un correu electrònic propi. Per qualsevol dubte o consulta truca al 932546265.

Suplements de material

Alguns tallers tenen un suplement econòmic en concepte de material. En els cas dels trimestrals, aquest es lliurarà en efectiu als talleristes a la primera sessió del taller. En el cas dels puntuals o de tres o menys sessions caldrà abonar el suplement en efectiu al punt d’informació del Centre Cívic en el moment de fer la matrícula presencial, o abans de la realització del taller en cas de les matrícules online.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Bruc, 88, 1er 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud