Logo del centre cívic

Itineraris (Itineraris Culturals)

Nou!!
ENDINSA'T EN EL MÓN DE...BERTHE MORISOT I MARY CASSATT
Logo de l'activitat ENDINSA'T EN EL MÓN DE...BERTHE MORISOT I MARY CASSATT

Dimarts de d'11.15 a 12.15 h

6 de juliol de 2021

Espai: Online

Berthe Morisot i Mary Cassat van ser figures destacades del moviment impressionista, alabades, tant pels seus companys artistes com pels crítics i el públic de l’època, però oblidades per la Història de l’Art. A través d’aquesta classe magistral ens endinsarem en aquestes dues figures femenines per descobrir ne més d’elles i de la seva obra. A càrrec d’ICONO Serveis Culturals

Preu: 4,39 € (IVA inclòs)

Dimarts
06/07/2021

Tallers de primavera

El dimarts dia 16 de març s'inicien les matrícules als tallers de continuïtat. El dijous dia 18 de març s'inicien les matrícules a la resta de tallers i a les places lliures dels tallers de continuïtat. Es recomana fer la inscripció en línia. En cas de voler fer-la presencialment, caldrà trucar al centre per demanar cita prèvia. Informa't al punt d'informació.

Abans d'inscriure't

Les inscripcions són personals i intransferibles. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. La nostra prioritat és poder fer els tallers de forma presencial. Si les circumstàncies actuals no ho permeten, algunes sessions de tallers, o la seva totalitat, es desenvoluparan de manera online. Informa't al Punt d'Informació.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Bruc, 88, 1er 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud