Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats familiars)

Nou!!
PETITA BUTACA: EL CARGOL I LA BALENA
Logo de l'activitat PETITA BUTACA: EL CARGOL I LA BALENA

Dijous de 17.30 a 18.30 h

14 de juliol de 2022

Espai: Sala Polivalent

Amb esperit inquiet i ganes de descobrir món, un petit cargol s’embarca en un viatge, a la cua d’una balena geperuda, a través dels mars. Però, un dia, la balena perd el rumb i acaba encallada a una badia aïllada. Com ho farà el petit cargol per rescatar-la? Una bonica història d’una amistat improbable que ens farà recórrer els indrets més sorprenents i màgics del món submarí.
A càrrec de ModiBand SL

Públic: A partir de 3 anys
Durada del programa: 57 minuts

Preu: Gratuït

Dijous
14/07/2022
Nou!!
EL PETIT RACÓ - ENS COMUNIQUEM AMB LES MANS
Logo de l'activitat EL PETIT RACÓ - ENS COMUNIQUEM AMB LES MANS

Dilluns de 17.30 a 19h

4 de juliol de 2022

Espai: Sala Polivalent

En aquest taller, tota la família aprendrà a comunicar-se i a expressar-se sense fer servir la veu, només amb l'expressió facial, el cos, i sobretot, les mans! Aprendrem que convivim amb una altra llengua que no coneixem i que ens permet expressar-nos d'una manera molt més rica. Amb aquest petit tast, de ben segur que tindreu més ganes d'aprendre llengua de signes i poder expressar-vos d'una manera diferent, a més de trencar barreres de comunicació. Us atreviu a provar-ho?

A càrrec de “la maièutica”

Edat recomanada: a partir de 6 anys

Preu: Gratuït

Dilluns
04/07/2022
Nou!!
EL PETIT RACÓ - TECNO-CIÈNCIA: CAR BALLOON
Logo de l'activitat EL PETIT RACÓ - TECNO-CIÈNCIA: CAR BALLOON

de

11 de juliol de 2022

Espai: Sala Polivalent

Què farem? Doncs fer un cotxe tu mateix! L’energia que fem servir per inflar un globus la podem aprofitar per propulsar la nostra pròpia joguina. Com? Ho descobrirem molt ràpid: farem rodes, eixos i propulsions com sempre, amb la matèria que podem trobar a casa nostra. Per acabar, farem una cursa per a posar a prova la teva destresa! A partir de 5 anys A càrrec de smARTions

Preu: Gratuït

Dilluns
11/07/2022

Tallers d'estiu 2022

El dia 27 de maig iniciem les matrícules als tallers d'estiu. Es recomana fer la inscripció en línia. En cas de voler fer-la presencialment, caldrà trucar al centre per demanar cita prèvia. Informa't al punt d'informació.

Abans d'inscriure't:

Les inscripcions són personals i intransferibles. El torn d’inscripció presencial als tallers és per rigorós ordre de sol·licitud de cita prèvia. La matrícula es farà efectiva un cop s’hagi abonat l’import corresponent.

En les inscripcions en línia, un cop realitzat el pagament amb targeta, es pot comprovar la confirmació de la plaça dins el perfil d’usuari registrat. En les inscripcions presencials es recomana realitzar el pagament amb targeta bancària.

El centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. Per a cada taller es disposa d’una fitxa descriptiva en la qual s’explica en detall la metodologia del taller i les especificitats que cal tenir en compte abans de realitzar-lo. Demana-la al punt d’informació.

Per a conèixer els criteris de reducció dels imports, cal dirigir-se al punt d’informació.

Inici dels tallers: dimarts 27 de juny de 2022

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Balmes, 316, entresòl - 1era 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud