Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats familiars)

Nou!!
CARNESTOLTES: CONCURS DE DISFRESSES!
Logo de l'activitat CARNESTOLTES: CONCURS DE DISFRESSES!

Dissabte d'11 a 13 h

18 de febrer de 2023

Espai: Sala Polivalent

El Rei Carnestoltes està a punt d’arribar i això s’ha de celebrar! Penseu-vos la millor disfressa, llegiu-vos les bases i participeu al concurs. Fins i tot, podeu guanyar un dels possibles premis del Vil·la Florida! Per acabar, farem una volta musicada i animada, i per entrar en calor, prendrem una xocolata ben calenta. Us hi esperem!

Edat recomanada: Totes les edats (activitat familiar)

Mira't les bases a la nostra pàgina web per tal de guanyar un dels súper-premis! 

Atenció: per a fer la inscripció, és totalment necessari que s'inscrigui l'adult i que assisteixi durant tota la sessió, acompanyant a l'infant. Cada persona que vulgui assistir, sigui adult o menor, ha d'ocupar una plaça. Recordem que les places van al nom de l'adult.

Preu: Gratuït

Dissabte
18/02/2023
Nou!!
EL PETIT RACÓ - CERCLE DE PERCUSSIÓ
Logo de l'activitat EL PETIT RACÓ -  CERCLE DE PERCUSSIÓ

Divendres de 17.30 a 19 h

10 de febrer de 2023

Espai: Sala Polivalent

Esteu preparades per tocar en un grup de percussió? La filosofia dels Cercles de Percussió parteix de la idea que TOTES LES PERSONES TENIM RITME, ja que el ritme és arreu. No calen coneixements musicals previs, només les teves ganes de participar i gaudir de fer música en grup. No poden faltar les teves mans! Edat recomanada: a partir de 6 anys.
Activitat adreçada a infants i adults
A càrrec de PulsaSons

Atenció: per a fer la inscripció, és totalment necessari que s'inscrigui l'adult i que assisteixi durant tota la sessió, acompanyant a l'infant. Cada persona que vulgui assistir, sigui adult o menor, ha d'ocupar una plaça. Recordem que les places van al nom de l'adult.

Preu: Gratuït

Divendres
10/02/2023

Tallers d'hivern de 2023

El dia 3 de desembre iniciem les matrícules als tallers d'hivern. Es recomana fer la inscripció en línia. En cas de voler fer-la presencialment, s'obrirà el període d'inscripcions a partir del dilluns 5 de desembre, a les 10 h. Informa't al punt d'informació.

Abans d'inscriure't:

Les inscripcions són personals i intransferibles. El torn d’inscripció presencial als tallers és per rigorós ordre d'arribada. La matrícula es farà efectiva un cop s’hagi abonat l’import corresponent.

En les inscripcions en línia, un cop realitzat el pagament amb targeta, es pot comprovar la confirmació de la plaça dins el perfil d’usuari registrat. En les inscripcions presencials es recomana realitzar el pagament amb targeta bancària.

El centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. Per a cada taller es disposa d’una fitxa descriptiva en la qual s’explica en detall la metodologia del taller i les especificitats que cal tenir en compte abans de realitzar-lo. Demana-la al punt d’informació.

Per a conèixer els criteris de reducció dels imports, cal dirigir-se al punt d’informació.

Inici dels tallers: 9 de gener de 2023


Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Balmes, 316, entresòl - 1era 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud