Logo del centre cívic

Tallers Culturals

Tallers de primavera

El període d'inscripcions als tallers de Primavera 2019 s'inicia el 9 de març, de manera on-line, i l'11 de març, de manera presencial.

S'obrirà un període previ d'inscripcions (del 2 al 8 de març ) per aquells/es usuaris/es que actualment estiguin cursant tallers de continuïtat i vulguin mantenir la plaça en el mateix grup, horari i taller del trimestre de primavera 2018.

Abans d'inscriure't

Les inscripcions online són personals i instransferibles. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les persones inscrites han d'estar donades d'alta al sistema amb un DNI propi i un correu electrònic propi. No es poden fer inscripcions on-line de tallers infantils i familiars, s'han de fer presencialment. Per qualsevol dubte o consulta truca al 93.2546265.

Suplements de material

Alguns tallers tenen un suplement econòmic en concepte de material. En el cas dels tallers infantils i familiars, així com dels tallers de caràcter puntual, caldrà abonar el suplement en efectiu al punt d’informació del Centre Cívic en el moment de fer la matrícula presencial, o abans de la realització del taller en cas de les matrícules online. En els cas de la resta de tallers trimestrals, aquest es lliurarà en efectiu als talleristes a la primera sessió del taller.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL Serveis Culturals (B60641925) | Bruc, 88, 1er 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA

Muntaner , 544
08022 Barcelona
932546265
ccvilaflorida@qsl.cat

Logo Miram Cloud